Prostreno.cz

Jehněčí kýta na grilovací pánvi

Grilovaná jehněčí kýta s mátou a dušeným hráškem.

30.04.2021 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

919 kJ / 219 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ingredience na potření masa dejte do rendlíku,přiveďte k varu a 5 minut vařte,poté odstavte z ohně.
  2. V pánvi nebo rendlíku rozehřejte máslo,olej,přisypte hrášek,boby,nakrájenou cibulku ,podlijte 120 ml vody a duste 10-15 minut – doměkka. Podle chuti osolte .
  3. Jehněčí plátky z obou stran potřete trochou olivového oleje a na grilovací pánvi maso z obou stran opečte doměkka. Přibližně 15-20 minut-podle velikosti plátků masa.
  4. Když budete maso otáčet potřete ho mátovou směsí .
  5. Hotové maso podle chuti osolte a opepřete.
  6. Maso podávejte s hráškem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,59 g
  • Sacharidy:

    17,79 g
    • Cukry:

      15,34 g
  • Tuky:

    69,48 g
  • Vláknina:

    0,62 g

Aktivita pro spálení:

171 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kýta na grilovací pánvi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba