Prostreno.cz

Plněná vepřová roláda

Příprava masa na roládu není tak těžká , jak by se zdálo. Roládu nejlépe připravíte z užšího a delšího kousku masa.

30.04.2021 lanvin
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

918 kJ / 219 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku nechte rozpustit máslo,přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek. Míchejte,až cibule zesklovatí.
  2. Přisypte strouhanku, petržel, přidejte 200 ml vývaru , sušené bylinky,podle chuti osolte a opepřete . Vařte za občasného míchání, dokud se ingredience nespojí a tekutina se nevstřebá.
  3. Maso uprostřed nařízněte –ne úplně a „rozevřete“ (jako knihu) ,maso naklepejte a připravte plát.
  4. Maso naplňte připravenou směsí,část směsi si odložte na potření masa na povrchu.
  5. Z masa vytvarujte roládu a ovažte ji potravinářským provázkem.
  6. Maso potřete zbývající směsí.
  7. Maso položte do pekáčku ,podlijte zbytkem vývaru a dejte do trouby předehřáté na 190° C. Pečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    402,98 g
  • Sacharidy:

    433,13 g
    • Cukry:

      32,56 g
  • Tuky:

    262,12 g
  • Vláknina:

    36,94 g

Aktivita pro spálení:

1000 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

298

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová roláda

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba