Prostreno.cz

Vepřová panenka s bylinkovou omáčkou

Voňavé bylinky a vepřové maso spolu ladí. Maso s krémovou omáčkou si oblíbí celá rodina .

10.05.2021 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

645 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso potřete olejem , osolte ho a položte do menší ,zapékací misky,nebo pekáčku.
  2. Maso zalijte vývarem ,přikryjte a duste v troubě předehřáté na 180°C doměkka.
  3. V rendlíku zahřejte vývar,přilijte smetanu ve které rozmíchejte škrobovou moučku a za stálého míchání přiveďte k varu.
  4. Do smetany nasypte jemně nakrájenou petrželku ,jemně nakrájený libeček a vařte 10 minut. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  5. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte ho s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    168,68 g
  • Sacharidy:

    51,38 g
    • Cukry:

      7,50 g
  • Tuky:

    160,50 g
  • Vláknina:

    3,58 g

Aktivita pro spálení:

589 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta se sýrem

30min
(8 hlasů)

Snídaňové muffiny

45min
(12 hlasů)

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s bylinkovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba