Prostreno.cz

Ryba pečená s čerstvým fenyklem

Lehká ryba s čerstvou zeleninou ve smetanové omáčce.

21.05.2021 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

397 kJ / 94 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C.
  2. Rybí filé nakrájejte na porce .
  3. Očištěný fenykl a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky , plátky nakrájejte na polovinu.
  4. Zapékací misku vymažte máslem a uložte do ní osolené porce ryby.
  5. Přidejte nakrájený fenykl a nakrájenou cibuli .
  6. Smíchejte smetanu, citronovou šťávu , nakrájené lístky estragonu a smetanu jemně osolte.
  7. Směsí zalijte ryby a vše posypte pepřem.
  8. Pečte v troubě přibližně 25 -30 minut- podle druhu ryby a velikosti porcí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,96 g
  • Sacharidy:

    25,24 g
    • Cukry:

      19,96 g
  • Tuky:

    42,34 g
  • Vláknina:

    1,80 g

Aktivita pro spálení:

113 kcal
14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Bílá cibule

0 kcal / 100g
B0,89 g
S7,68 g
T0,13 g

fenykl

31 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

sušený estragon

295 kcal / 100g
B22 g
S50 g
T7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba pečená s čerstvým fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba