Prostreno.cz

Pstruh plněný plátky citronu

Jemná chuť ryby výborně vynikne ve spojení s citronem , petrželkou a libečkem. K přípravě použijte rybu nejlépe čerstvou , nebo chlazenou.

30.06.2021 lentilka
50min

15min příprava

35min vaření

1575 kJ / 376 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Pstruhy omyjte,osušte a kůži na několika místech mělce nařízněte .
  2. Pstruhy osolte a naplňte je plátky citronu a bylinkami. Pokud vám zbudou plátky citronu , položte je do pekáčku vedle ryb.
  3. Pstruhy položte do pekáčku , na ryby položte plátky másla a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 – 35 minut podle velikosti ryb .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,20 g
  • Sacharidy:

    36,00 g
    • Cukry:

      10,80 g
  • Tuky:

    506,86 g
  • Vláknina:

    8,20 g

Aktivita pro spálení:

2418 kcal
302

minut jízdy na kole

230

minut běhu

721

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný plátky citronu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba