Prostreno.cz

Grilované filé sumce

Grilovaná ryba s bylinkami , podávaná s cibulovou bramborovou kaší .

16.07.2021 lentilka
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

650 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K přípravě
  • 1 kg brambor
  • 150 ml horkého mléka - nebo zeleninového vývaru
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička soli
  • 1 ks velká cibule - nebo dvě menší
  • 4 ks filety sumce s kůží á 180 g
  • 2 lžíce čerstvého tymiánu – lístky
  • 1 lžíce čerstvé majoránky - drobně nakrájené
  • 4 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory uvařte v osolené vodě doměkka.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky a orestujte ji na 2 lžících másla .
  3. Měkké brambory sceďte , přidejte k nim horké mléko , nebo vývar , orestovanou cibuli , 2 lžíce másla a brambory rozmačkejte.
  4. Do oleje nasypte bylinky a olej dobře promíchejte.
  5. Rybu osolte a vložte do roštu určeného na grilování ryb , (rošt zajistí , že se rybí maso bude dobře obracet, bez toho, aby se rozpadalo ) . Ryby grilujte přibližně 20 minut.
  6. Ryby podávejte s připravenými bramborami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,28 g
  • Sacharidy:

    179,48 g
    • Cukry:

      6,38 g
  • Tuky:

    112,35 g
  • Vláknina:

    26,00 g

Aktivita pro spálení:

442 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

131

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované filé sumce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba