Prostreno.cz

Halibut s marinovanou cibulí

Halibut má bílé, pevné a velice chutné maso,proto si vystačí s jednoduchou úpravou .

16.08.2021 lanvin
55min

35min příprava

20min vaření

1471 kJ / 351 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájejte na velmi tenké plátky a namočte ji do červeného vinného octa.
  2. Důkladně prošlehejte 4 lžíce olivového oleje a šťávu z limetky , přidejte sezamová semínka a promíchejte.
  3. Porce ryby osolte a zvolna je opečte z obou stran na lžíci oleje se lžíci másla.
  4. Před podáváním pokapejte rybu připraveným olejem a podávejte s marinovanou cibulí .

TIP:

K přípravě můžete použít i rybu mraženou


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,85 g
  • Sacharidy:

    11,57 g
    • Cukry:

      0,57 g
  • Tuky:

    94,50 g
  • Vláknina:

    2,55 g

Aktivita pro spálení:

221 kcal
27

minut jízdy na kole

21

minut běhu

65

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut s marinovanou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba