Prostreno.cz

Rybí kousky na pórku

Jednouché , dušené rybí filety s pórkem chutnají nejlépe s bramborovou kaší .

14.09.2021 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

626 kJ / 149 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé nakrájejte na silné proužky .
  2. Očištěný pórek nakrájejte na plátky , celou bílou část a kousek zelené .
  3. V pánvi rozehřejte olej s máslem , přidejte nakrájený pórek a na mírném ohni duste pórek za občasného míchání 5 minut.
  4. K pórku vložte nakrájené rybí filé .
  5. Dochuťte solí , citronovým pepřem ,přidejte smetanu a duste 15 -20minut , podle druhu ryby.
  6. Před podáváním ozdobte snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,44 g
  • Sacharidy:

    6,74 g
    • Cukry:

      3,24 g
  • Tuky:

    81,70 g
  • Vláknina:

    0,80 g

Aktivita pro spálení:

332 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

99

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

čerstvý kopr

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí kousky na pórku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba