Prostreno.cz

Vepřové kotlety na šalotce

Kotlety jsou na dušení ideální . Dušené s bílým vínem jsou křehké a šťavnaté .

09.10.2021 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

747 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Kotlety osolte , opepřete a opečte je spolu s nakrájenou šalotkou na 2 lžících másla a 2 lžících oleje.
  2. Maso zalijte vínem,přidejte celé oloupané stroužky česneku a duste doměkka,(podle potřeby můžete přidat malinko vody) .
  3. Šťávu zahustěte škrobovou moučkou , nebo instantní jíškou. Podávejte s rýží .

TIP:

Šalotku v receptech můžete nahradit například červenou cibulí , šalotky ale mají unikátní jemnější chuť než ostatní druhy cibule .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    172,71 g
  • Sacharidy:

    92,16 g
    • Cukry:

      32,30 g
  • Tuky:

    109,06 g
  • Vláknina:

    15,62 g

Aktivita pro spálení:

639 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

190

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety na šalotce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba