Prostreno.cz

Kedlubnová polévka s čerstvým fenyklem

Spojení fenyklu a kedlubny není úplně běžné, ale určitě ochutnejte.Kedlubnová polévka je sytá a díky smetaně je jemná a krémová .

15.10.2021 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

179 kJ / 42 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl , oloupanou kedlubnu a oloupaný celer nakrájejte na menší kousky.
  2. Oloupanou šalotku nakrájejte nadrobno .
  3. V hrnci na oleji nechte zesklovatět šalotku,pak přidejte ostatní nakrájenou zeleninu a minutu míchejte.
  4. K zelenině přilijte vývar a vařte 20 minut , nebo až je zelenina měkká .
  5. Polévku rozmixujte ponorným mixérem ,přidejte smetanu a nechte projít varem. Podle chuti osolte.
  6. Před podáváním posypte polévku nakrájenou cibulkou , petrželkou a hrubě mletým pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,64 g
  • Sacharidy:

    153,40 g
    • Cukry:

      21,30 g
  • Tuky:

    72,80 g
  • Vláknina:

    7,55 g

Aktivita pro spálení:

179 kcal
22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

53

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová polévka s čerstvým fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba