Prostreno.cz

Salát s jáhly a pečeným pstruhem

Jednoduchý salát nejen k obědu , připravený z pečeného pstruha , jáhel , zeleniny a jablek .

02.11.2021 lanvin
55min

30min příprava

25min vaření

1008 kJ / 240 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ingredience na zálivku promíchejte v misce.
  2. Filety ze pstruha vložte do zapékací misky , ochuťte je citronovou šťávou a nastrouhanou citronovou kůrou , lehce je osolte ,přidejte 2 plátky másla a pečte v troubě předehřáté na 190 °C 20 -25 minut. Nechte vychladnout.
  3. Okurku a jablka omyjte a nakrájejte.
  4. Avokádo oloupejte , rozřízněte a vyjměte pecku. Dužinu nakrájejte na kostičky.
  5. Salát natrhejte , pokud použijete k přípravě baby špenát , lístky nechte celé.
  6. Pstruha nakrájejte na menší kousky.
  7. Všechny ingredience spolu s jáhly ,nebo pohankou nasypte do velké misky , přidejte zálivku , lehce promíchejte , ozdobte koprem a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,77 g
  • Sacharidy:

    120,20 g
    • Cukry:

      10,35 g
  • Tuky:

    253,95 g
  • Vláknina:

    18,30 g

Aktivita pro spálení:

673 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

200

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát s jáhly a pečeným pstruhem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba