Prostreno.cz

Rybí filé s restovanou zeleninou

Můžete přidat zeleninu, kterou máte nejraději, nebo tu, kterou máte zrovna doma. Zelenina se k rybám skvěle hodí .

05.11.2021 sun
50min

20min příprava

30min vaření

516 kJ / 123 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Papriky rozkrojte , odstraňte semeník , omyjte je a nakrájejte na proužky .
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky ,oloupaný česnek nakrájejte nadrobno .
  3. Rajčata nakrájejte na menší kousky.
  4. Předehřejte troubu na 180 ° C
  5. Porce ryby osolte ,opepřete a položte je do vymazané zapékací misky.
  6. Ryby pokapejte olejem,přidejte vývar , na ryby položte tenké plátky citronu a ryby dejte na 20 – 25 minut do předehřáté trouby ,(podle druhu a velikosti porce ryby).
  7. Mezitím si připravte zeleninu: ve větší pánvi,nebo rendlíku rozehřejte olej a máslo.
  8. Přisypte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  9. Přisypte ostatní nakrájenou zeleninu ,osolte,opepřete a duste 10 minut .
  10. Rybu podávejte se zeleninou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,78 g
  • Sacharidy:

    47,28 g
    • Cukry:

      12,92 g
  • Tuky:

    90,71 g
  • Vláknina:

    7,62 g

Aktivita pro spálení:

235 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s restovanou zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba