Prostreno.cz

Pražma s olivami a červenou cibulí

Čerstvé ryby bychom měli jíst mnohem častěji . V této úpravě si na nich zaručeně pochutnáte.

11.11.2021 sun
40min

20min příprava

20min vaření

675 kJ / 161 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do misky nasypte nakrájenou cibuli , přidejte citronovou šťávu , sůl a prsty cibuli promačkejte . Takto připravenou cibuli dejte stranou.
  2. Filety osušte papírovou utěrkou a poté z obou stran ochuťte solí a pepřem.
  3. Ve velké pánvi rozehřejte na středním plameni olivový olej.
  4. Vložte filety do pánve kůží dolů a pečte asi 6 minut.
  5. Filety otočte ,přisypte olivy,kapary , posypte je petrželkou a jemně nastrouhanou citronovou kůrou . Pečte 5 minut a odstavte z ohně. Doba pečení závisí na velikosti rybího filé.
  6. Filety podávejte s připravenou červenou cibulí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,40 g
  • Sacharidy:

    34,82 g
    • Cukry:

      6,50 g
  • Tuky:

    77,22 g
  • Vláknina:

    11,90 g

Aktivita pro spálení:

419 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

125

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Kokosové lívance

1h a 5min
(29 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma s olivami a červenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba