Prostreno.cz

Rybí filé s koriandrem

Jemné rybí maso se smetanovým přelivem s koriandrem .

02.12.2021 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

1289 kJ / 308 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na tenké plátky.
  2. V rendlíku na lžíci másla nechte šalotku zesklovatět.
  3. Ve smetaně rozmíchejte kukuřičný škrob a smetanu přidejte k šalotce . Vařte za občasného míchání 10 minut.
  4. Ke smetaně vmíchejte drobně nakrájený koriandr, podle chuti osolte ,promíchejte a už nevařte.
  5. Porce ryby osolte , opepřete a opečte je z obou stran v pánvi s rozehřátým olejem a 2 lžícemi másla.
  6. Ryby podávejte přelité připravenou smetanou.

TIP:

Pokud nemáte rádi koriandr,použijte petrželku .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,38 g
  • Sacharidy:

    53,84 g
    • Cukry:

      19,86 g
  • Tuky:

    156,74 g
  • Vláknina:

    4,50 g

Aktivita pro spálení:

414 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s koriandrem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba