Prostreno.cz

Vepřové maso na bílém víně

Vepřové maso , brambory a mrkev se šalvěji .Vše z jednoho rendlíku .

20.01.2022 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

740 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Pekáček , nebo rendlík vhodný na pečení v troubě vymažte sádlem .
  2. Maso osolte , opepřete , z masa vytvarujte váleček a ovažte ho potravinářským provázkem.
  3. Troubu předehřejte na 190°C.
  4. Maso vložte do vymazaného pekáčku ,nebo rendlíku , přidejte víno, lžíci sádla , bobkový list a přikryté dejte do předehřáté trouby . Pečte 35 minut.
  5. K masu nasypte oloupané , na kostky nakrájené brambory, očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev a šalvěj. Pokud je třeba ,přidejte k masu trochu vody ,nebo vývar.
  6. Maso přikryjte , dejte zpět do trouby a pečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    213,49 g
  • Sacharidy:

    228,84 g
    • Cukry:

      3,65 g
  • Tuky:

    143,24 g
  • Vláknina:

    56,50 g

Aktivita pro spálení:

796 kcal
99

minut jízdy na kole

75

minut běhu

237

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba