Prostreno.cz

Dušená srnčí kýta

Srnčí kýta dušená s červeným vínem a cibulí .

15.02.2022 lanvin
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

724 kJ / 173 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso prošpikujte slaninou, česnekem , posypte pepřem a zabalte do potravinářské folie . Nechte v chladničce do druhého dne .
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na silnější plátky.
  3. Maso rozbalte a opečte ho ze všech stran v pekáčku na oleji s máslem .
  4. Maso osolte , k masu přisypte nakrájenou cibuli ,nové koření , přidejte víno, přikryjte a dejte do předehřáté trouby. Duste doměkka .Doba dušení závisí na kvalitě masa. Podle potřeby přidejte během dušení víno , nebo vývar.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,25 g
  • Sacharidy:

    33,92 g
    • Cukry:

      9,78 g
  • Tuky:

    79,89 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

312 kcal
39

minut jízdy na kole

29

minut běhu

93

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená srnčí kýta

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba