Prostreno.cz

Rýže s granátovým jablkem

Zemitá chuť skořice, která vám zůstane na jazyku, sladkost máty a kyselá jadérka granátového jablka tvoří skvělou kombinaci chutí. Tato rýže s granátovým jablkem chutná horká , nebo při pokojové teplotě .

16.02.2022 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

632 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Dobře propláchnutou rýži nasypte do hrnce.
  2. Přidejte zeleninový vývar a hrnek vody, poté do rýže vložte tyčinku skořice.
  3. Rýži vařte doměkka. Pokud je třeba, přidejte během vaření vodu ,nebo vývar.
  4. Vyndejte tyčinku skořice a rýži dejte do velké misky .
  5. Přidejte jadérka granátového jablka, mátu a jemně promíchejte . Podle chuti osolte .

TIP:

Použijte hrnek o objemu 250 ml .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,86 g
  • Sacharidy:

    343,49 g
    • Cukry:

      17,62 g
  • Tuky:

    2,72 g
  • Vláknina:

    85,28 g

Aktivita pro spálení:

457 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

136

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

čerstvá máta

70 kcal / 100g
B3 g
S14 g
T0 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rýže s granátovým jablkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba