Prostreno.cz

Hrušky s kardamomem a skořicí

Báječný a snadný francouzský dezert .

24.02.2022 lentilka
35min

20min příprava

15min vaření

427 kJ / 102 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do hrnce nalijte vodu , přidejte cukr, rozmarýn, kardamom, badyán a tyčinky skořice. Přiveďte k varu a vařte na středním plameni 15 minut , pak odstavte ze zdroje tepla.
  2. Hrušky omyjete a každou podélně překrojte .
  3. Půlky hrušek vložte do ještě horkého vývaru z koření a nechte hodinu stát .
  4. Půlky hrušek můžete podávat se šlehačkou , vyšlehanou s vanilkovým cukrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,73 g
  • Sacharidy:

    399,00 g
    • Cukry:

      213,00 g
  • Tuky:

    72,59 g
  • Vláknina:

    87,00 g

Aktivita pro spálení:

102 kcal
12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g

rozmarýn čerstvý

131 kcal / 100g
B3 g
S20 g
T5 g

badyán

337 kcal / 100g
B17 g
S50 g
T15 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hrušky s kardamomem a skořicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba