Prostreno.cz

Jogurtový dip k jehněčímu masu

Okurkový dip se nejlépe hodí ke kořeněným jehněčím steakům . Ale můžete ho podávat i k jinému masu .

29.03.2022 Mikeš
15min

15min příprava

682 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Okurku nastrouhejte do misky a jen lehce vymačkejte tekutinu.
  2. Mátu nasekejte najemno.
  3. Všechny suroviny kromě olivového oleje smíchejte v misce.
  4. Dip podávejte pokapaný olivovým olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,77 g
  • Sacharidy:

    12,47 g
    • Cukry:

      6,59 g
  • Tuky:

    30,30 g
  • Vláknina:

    0,18 g

Aktivita pro spálení:

80 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jogurtový dip k jehněčímu masu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba