Prostreno.cz

Hovězí maso s perlovou cibulkou

Hovězí maso dušené s malými cibulkami a tymiánem.

22.04.2022 sun
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

881 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky a orestujte ho v hrnci na oleji .
  2. Maso osolte , opepřete , podlijte vínem , vývarem , přidejte větvičky tymiánu , přikryjte a duste ,až bude maso měkké.
  3. K masu přidejte scezené , okapané cibulky a duste ještě 10 -15 minut .

TIP:

Nakládané malé cibulky- perlové , koupíte ve sladkokyselém nálevu ve skleničce.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    186,75 g
  • Sacharidy:

    26,44 g
    • Cukry:

      0,52 g
  • Tuky:

    166,93 g
  • Vláknina:

    3,60 g

Aktivita pro spálení:

625 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

186

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

nakládané feferonky

30 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T3 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s perlovou cibulkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba