Prostreno.cz

Rebarborové pikantní čatní

Oblíbená indická omáčka z ovoce nebo zeleniny má výraznou sladkokyselou kořeněnou chuť. Podává se k masu, perfektně doplní grilování i prkénko s uzeninou a sýry . Čatní nahradí hořčici i kečup.

27.04.2022 sun
40min

20min příprava

20min vaření

817 kJ / 195 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou rebarboru nakrájejte na kostky .
  2. Oloupanou šalotku a česnek nakrájejte na tenké plátky.
  3. V hrnci na oleji nechte šalotku zesklovatět .
  4. Přidejte nakrájenou rebarboru , česnek , ocet, vodu, skořici, hořčici, kajenský pepř, cukr , sůl a černý pepř.
  5. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte za občasného míchání 20 minut.
  6. Horké nalijte do čistých skleniček a uzavřete víčkem.
  7. Nechte vychladnout a před podáváním nechte v chladničce.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,86 g
  • Sacharidy:

    212,98 g
    • Cukry:

      171,78 g
  • Tuky:

    61,80 g
  • Vláknina:

    13,94 g

Aktivita pro spálení:

349 kcal
43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

104

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rebarborové pikantní čatní

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba