Prostreno.cz

Dušené hovězí s pastinákem a mrkví

Hovězí maso dušené v troubě s pastinákem , česnekem a mrkví.

03.05.2022 lanvin
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

523 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C .
  2. Maso nakrájejte na menší kousky ,oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  3. V pekáčku , nebo v rendlíku vhodném na pečení v troubě nechte rozehřát olej , přidejte maso , cibuli a restujte za stálého míchání přibližně 2 -3 minuty.
  4. V teplé vodě nechte rozpustit bujón , důkladně promíchejte a přidejte k masu.
  5. Maso osolte , přikryjte a dejte do trouby předehřáté na 190 ° C. Duste hodinu.
  6. Pastinák a mrkev oloupejte a nakrájejte na kostky . Oloupaný česnek nakrájejte na plátky.
  7. Maso vyndejte z trouby, k masu přidejte mrkev , pastinák , česnek , celý pepř , bobkový list a med .
  8. Přikryjte , dejte zpět do trouby a duste , až je maso měkké .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,37 g
  • Sacharidy:

    164,97 g
    • Cukry:

      22,81 g
  • Tuky:

    73,46 g
  • Vláknina:

    49,18 g

Aktivita pro spálení:

309 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí s pastinákem a mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba