Prostreno.cz

Masové karbanátky se špenátem

Karbanátky jsou klasika. Na karbanátky lze využít jakýkoli druh masa a přidat můžete třeba zeleninu ,v tomto receptu konkrétně špenát.

15.05.2022 sun
60min

25min příprava

35min vaření

1032 kJ / 246 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké míse smíchejte mleté maso ,nakrájený špenát, nakrájenou šalotku , rozšlehané vejce , nastrouhaný sýr a nasekanou petrželku .
  2. Oloupanou bramboru nastrouhejte a slijte vodu kterou „pustí“ .
  3. Nastrouhanou bramboru přidejte k masu , vše podle chuti osolte , opepřete a dobře promíchejte .
  4. Ze směsi tvarujte placičky-karbanátky a zvolna je opečte na rozehřátém oleji s máslem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,82 g
  • Sacharidy:

    36,56 g
    • Cukry:

      10,99 g
  • Tuky:

    270,29 g
  • Vláknina:

    10,90 g

Aktivita pro spálení:

788 kcal
98

minut jízdy na kole

75

minut běhu

235

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Masové karbanátky se špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba