Prostreno.cz

Rybí filé s hráškem a chřestem

Rychlá příprava ,zdravý oběd , nebo večeře.

28.05.2022 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

1614 kJ / 385 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Chřest oloupejte (hodně mladý chřest není třeba loupat ) a spodní dřevnatou část odřízněte. Chřest nakrájejte na malé kousky.
  2. V rendlíku rozehřejte 2 lžíce másla .
  3. Přidejte hrášek , nakrájený chřest a smetanu . Duste 5-10 minut , nebo až bude chřest a hrášek měkký . Podle chuti osolte.
  4. Porce rybího filé osolte , posypte z obou stran kari kořením a filé zvolna opečte z obou stran na 2,5 lžících másla a 2 lžících oleje.
  5. Rybí filé pokapejte citronovou šťávou a podávejte s hráškem a chřestem .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,44 g
  • Sacharidy:

    15,39 g
    • Cukry:

      6,66 g
  • Tuky:

    138,49 g
  • Vláknina:

    4,08 g

Aktivita pro spálení:

325 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

97

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s hráškem a chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba