Prostreno.cz

Filé okouna se smetanovou omáčkou

Opečené filety okouna se smetanovou omáčkou se sýrem a kapary .

08.06.2022 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

946 kJ / 226 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve smetaně rozmíchejte lžičku škrobové moučky.
  2. Smetanu nalijte do rendlíku a za stálého míchání přiveďte smetanu k varu, vařte 5 minut .
  3. Do smetany vmíchejte nastrouhaný sýr a nasekané kapary . Míchejte , až se sýr rozpustí , dál nevařte.
  4. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  5. Porce ryby osolte ,přidejte je k cibuli , posypte pepřem a opečte je z obou stran dozlatova.
  6. Rybu podávejte s omáčkou , posypanou koprem .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,80 g
  • Sacharidy:

    33,09 g
    • Cukry:

      18,40 g
  • Tuky:

    130,08 g
  • Vláknina:

    2,12 g

Aktivita pro spálení:

361 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

107

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé okouna se smetanovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba