Prostreno.cz

Pikantní hovězí maso

Ostré , provoněné kořením , nejlepší je druhý den po uvaření .

03.07.2022 Mikeš
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

807 kJ / 192 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V hrnci zahřejte olej , přidejte maso a opečte ho ze všech stran .
  3. Vmíchejte nakrájenou cibuli, česnek a míchejte přibližně 3 minuty.
  4. Přidejte kardamom, bobkový list , mletou papriku, sůl, koriandr, kmín a kajenský pepř .
  5. Přilijte hovězí vývar a přikryté duste doměkka. Pokud je potřeba ,přidejte během dušení ještě trochu vývaru.
  6. Maso zahustěte tmavou instantní jíškou. Nebo připravte klasickou jíšku z tuku a mouky.
  7. Podávejte s rýží a lístky koriandru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    216,12 g
  • Sacharidy:

    300,38 g
    • Cukry:

      12,38 g
  • Tuky:

    216,27 g
  • Vláknina:

    84,92 g

Aktivita pro spálení:

895 kcal
111

minut jízdy na kole

85

minut běhu

267

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

kardamom

311 kcal / 100g
B10 g
S68 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní hovězí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba