Prostreno.cz

Vepřová panenka s brusinkami

Vynikající , šťavnatá vepřová panenka , pár ingrediencí a jednoduchá příprava .

08.07.2022 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

502 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do vhodné misky , nebo sklenice nasypte brusinky, zalijte je červeným vínem , zakápněte jablečným octem a nechte přes noc v chladničce.
  2. Předehřejte troubu na 190 ° C.
  3. Očištěnou , osolenou (sůl dobře vetřete do masa) vepřovou panenku uložte do vhodné zapékací misky , nebo pekáčku , maso přelijte vínem s brusinkami ,posypte cibuli a vložte do předehřáté trouby.
  4. Přikryté pečte doměkka, přibližně v polovině pečení maso odkryjte a pečte odkryté.
  5. Měkkou panenku nakrájejte na plátky .
  6. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,84 g
  • Sacharidy:

    122,42 g
    • Cukry:

      84,00 g
  • Tuky:

    10,29 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

217 kcal
27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

vepřová panenka

143 kcal / 100g
B22 g
S0 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s brusinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba