Prostreno.cz

Vepřová panenka s brusinkami

Vynikající , šťavnatá vepřová panenka , pár ingrediencí a jednoduchá příprava .

08.07.2022 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

502 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do vhodné misky , nebo sklenice nasypte brusinky, zalijte je červeným vínem , zakápněte jablečným octem a nechte přes noc v chladničce.
  2. Předehřejte troubu na 190 ° C.
  3. Očištěnou , osolenou (sůl dobře vetřete do masa) vepřovou panenku uložte do vhodné zapékací misky , nebo pekáčku , maso přelijte vínem s brusinkami ,posypte cibuli a vložte do předehřáté trouby.
  4. Přikryté pečte doměkka, přibližně v polovině pečení maso odkryjte a pečte odkryté.
  5. Měkkou panenku nakrájejte na plátky .
  6. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,84 g
  • Sacharidy:

    122,42 g
    • Cukry:

      84,00 g
  • Tuky:

    10,29 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

217 kcal
27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s brusinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba