Prostreno.cz

Rybí filety grilované s česnekovým olejem

Delikátní filety z tresky mají pevné bílé maso a díky tomu se skvěle hodí na grilování. Citronová šťáva ,bylinky a česnek dodají rybě skvělou chuť .

12.07.2022 Mikeš
1h a 15min

45min příprava

30min vaření

1546 kJ / 369 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte pepř, citronovou šťávu a sůl a směsí potřete z obou stran filé ryby a 30 minut nechte marinovat .
  2. Oloupané stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky a orestujte ho na 3 lžících olivového oleje do mírného ztmavnutí, během restování přisypte k česneku lístky rozmarýnu a oregana.
  3. Grilovací pánev potřete olejem , na pánev položte rybí filety a grilujte je z každé strany - podle velikosti filé – 5 - 8 minut .
  4. Během grilování potřete rybu olejem s restovaným česnekem a bylinkami .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,52 g
  • Sacharidy:

    18,08 g
    • Cukry:

      2,62 g
  • Tuky:

    75,79 g
  • Vláknina:

    4,24 g

Aktivita pro spálení:

182 kcal
22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filety grilované s česnekovým olejem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba