Prostreno.cz

Rajčatové čatní

Pikantní příloha nejen k pečenému masu a uzeninám . Čatní je souhrnný název pro mnoho druhů hustých omáček, připravovaných z rozličných surovin jako ovoce, zelenina, rozinky, česnek, cibule, hořčice, ocet a dalšího množství přísad .

19.07.2022 sun
45min

25min příprava

20min vaření

114 kJ / 27 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rajčata oloupejte a nakrájejte na menší kousky .
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno.
  3. Oloupaná jablka a broskve nakrájejte na kostičky.
  4. Cibuli , broskve , jablka a rajčata nasypte do rendlíku a duste 10 -15 minut , tak , aby nebyla rajčata moc rozvařená .
  5. Přidejte ostatní ingredience a nechte projít varem.
  6. Hotové čatní rozdělte do skleniček ,uzavřete víčky a vychladlé uchovejte v chladu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,70 g
  • Sacharidy:

    115,65 g
    • Cukry:

      82,35 g
  • Tuky:

    9,68 g
  • Vláknina:

    23,25 g

Aktivita pro spálení:

143 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Broskev

39 kcal / 100g
B0,91 g
S9 g
T0,27 g

chilli vločky

324 kcal / 100g
B12 g
S56 g
T17 g

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g

rajský protlak

21 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rajčatové čatní

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba