Prostreno.cz

Studená zeleninová polévka Gazpacho

Připravte si španělskou studenou polévku Gazpacho. Je rychlá, zdravá, zasytí vás a příjemně osvěží.

20.07.2022 lanvin
30min

30min příprava

244 kJ / 58 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaná rajčata nakrájená na kousky, nakrájenou papriku , česnek , cukr, víno, olej a citronovou šťávu dejte do mixéru, osolte okořeňte chilli vločkami a vše rozmixujte.
  2. Směs pak promíchejte s polovinou nakrájené okurky , polovinou nakrájené jarní cibulky a dejte vychladit do ledničky.
  3. Před podáváním každou porci posypte zbylou okurkou, nakrájeným rajčetem a zbylou cibulkou . Podávejte s pečivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,22 g
  • Sacharidy:

    42,49 g
    • Cukry:

      16,96 g
  • Tuky:

    32,66 g
  • Vláknina:

    10,94 g

Aktivita pro spálení:

157 kcal
19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Mexické carnitas

2h a 30min
(1 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Studená zeleninová polévka Gazpacho

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba