Prostreno.cz

Hovězí maso dušené s červeným vínem

Šťavnaté kostky hovězího masa , dušené s červeným vínem , tymiánem a paprikou .

03.09.2022 lentilka
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

721 kJ / 172 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky .
  2. V hrnci na rozpuštěném sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek , přidejte maso a orestujte ho ze všech stran .
  3. Maso zalijte vývarem, vínem , přidejte nové koření , snítky tymiánu ,podle chuti maso osolte , opepřete a přikryté duste 1.5 hodiny.
  4. K masu přidejte nakrájenou papriku , jíšku a duste , až je maso měkké . Doba dušení závisí na kvalitě masa které k přípravě použijete.
  5. Pokud máte rádi pikantní pokrmy, přidejte k masu nakrájenou chilli papričku bez semínek.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    150,32 g
  • Sacharidy:

    56,68 g
    • Cukry:

      0,94 g
  • Tuky:

    75,70 g
  • Vláknina:

    7,80 g

Aktivita pro spálení:

589 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

175

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené s červeným vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba