Prostreno.cz

Polévka ze dvou druhů sýra

Švýcarská sýrová polévka se v různých tamních kantonech vaří s různými sýry i dalšími přídavky. Pokud máte v ledničce zbylý sýr , tohle je jeho ideální využití .

12.09.2022 sun
35min

15min příprava

20min vaření

358 kJ / 85 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do vroucího vývaru přidejte čerstvý sýr a míchejte, dokud se sýr nerozpustí.
  2. Přidejte smetanu a nechte polévku projít varem . Nakonec vmíchejte strouhaný sýr , dochuťte pepřem , muškátovým oříškem a polévku znovu nechte projít varem .
  3. Polévku hustě posypte nakrájenou petrželkou . Pokud je třeba dochuťte polévku solí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,60 g
  • Sacharidy:

    145,68 g
    • Cukry:

      13,41 g
  • Tuky:

    173,81 g
  • Vláknina:

    9,30 g

Aktivita pro spálení:

503 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

150

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

sýr smetanový

350 kcal / 100g
B6 g
S2 g
T34 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka ze dvou druhů sýra

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba