Prostreno.cz

Vepřový plátek s cuketou

Marinované plátky vepřového masa s restovanou cuketou .

29.09.2022 lanvin
45min

25min příprava

20min vaření

1029 kJ / 245 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Suroviny na marinádu promíchejte v menší misce .
  2. Plátky masa lehce naklepejte a na okrajích na několika místech nařízněte nožem .
  3. Do rovné misky dejte trochu marinády, na marinádu položte plátek masa, na maso dejte trochu marinády , znovu plátek masa a nakonec marinádu . Misku přikryjte a dejte nejlépe na noc do chladničky.
  4. Maso otřete papírovou utěrkou a opečte ho na lžíci másla a 2 lžících oleje , přibližně 4-5 minut z každé strany, nebo až bude maso měkké ,záleží jak velký je plátek masa.
  5. Opečené maso zabalte do alobalu.
  6. V jiné pánvi na 2 lžících másla a lžíci oleje orestujte na mírném ohni nakrájenou cuketu se šalotkou , stačí 5 minut . Cuketu podle chuti osolte .
  7. Maso podávejte s cuketou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,74 g
  • Sacharidy:

    47,94 g
    • Cukry:

      20,71 g
  • Tuky:

    186,37 g
  • Vláknina:

    9,66 g

Aktivita pro spálení:

1044 kcal
130

minut jízdy na kole

99

minut běhu

311

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový plátek s cuketou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba