Prostreno.cz

Crostini s ančovičkou

Díky česneku a ančovičkám jsou crostini lehce pikantní a hodí se nejen na silvestrovský stůl.

07.11.2022 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1365 kJ / 326 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu rozehřejte na 180°C .
  2. Celý česnek ořízněte , položte na velký kus alobalu, pokapejte ho trochou oleje, dobře zabalte a v předehřáté troubě pečte 45 minut.
  3. Po upečení česnek vymačkejte . Pokud všechen česnek nespotřebujete , ve vzduchotěsné krabičce vydrží v lednici týden.
  4. Bagetu nakrájejte na 12 plátků , plátky uložte na plech , pokapejte je olejem a pečte 10–15 minut - do lehkého zhnědnutí.
  5. Plátky potřete vymačkaným česnekem , přidejte papriku, ančovičku a ozdobte čerstvou bazalkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,72 g
  • Sacharidy:

    108,48 g
    • Cukry:

      2,51 g
  • Tuky:

    62,02 g
  • Vláknina:

    5,24 g

Aktivita pro spálení:

90 kcal
11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Crostini s ančovičkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba