Prostreno.cz

Vepřový guláš recept​

Tradičně se používá na guláš maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece se zeleninou .

14.01.2023 Mikeš
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

696 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky .
  2. Slaninu nakrájejte na kostičky.
  3. Maso nakrájejte na kostky.
  4. Na rozehřátém oleji orestujte spolu cibuli ,maso a slaninu . Během restování posypte vše mletou paprikou.
  5. Maso zalijte vývarem ,přidejte nakrájenou mrkev , bobkový list,celý pepř a nové koření. Přikryjte a duste doměkka.
  6. Když je maso měkké , přidejte na kostičky nakrájenou papriku , nakrájený řapíkatý celer , rajčatový protlak , nastrouhaný chléb , který guláš zahustí a ještě 10 -15 minut vařte .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    208,81 g
  • Sacharidy:

    382,30 g
    • Cukry:

      34,61 g
  • Tuky:

    203,81 g
  • Vláknina:

    96,05 g

Aktivita pro spálení:

1004 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

299

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš recept​

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba