Prostreno.cz

Polévka z fazolových lusků

Pokud máte rádi zelené fazolky zkuste tuhle polévku – zaručujeme, že si pochutnáte.

30.01.2023 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

115 kJ / 27 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Pokud budete připravovat polévku z čerstvých fazolek , fazolky omyjte, odřízněte konce a nakrájejte fazolky na poloviny. Konzervované fazolky slijte , propláchněte vodou a překrojte , mražené fazolky nechte lehce povolit a rovněž je překrojte .
  2. V hrnci na másle s olejem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli .
  3. Přidejte papriku a promíchejte.
  4. Cibuli zalijte vodou , přidejte fazolky , kostku vývaru a vařte , až budou fazolky měkké .
  5. Ve smetaně důkladně rozmíchejte kukuřičný škrob a smetanu přidejte do polévky, podle chuti osolte a vařte 5 minut .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,63 g
  • Sacharidy:

    46,44 g
    • Cukry:

      23,12 g
  • Tuky:

    52,11 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

171 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

zelené fazolky

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,28 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z fazolových lusků

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba