Prostreno.cz

Sekaná z hovězího masa v anglické slanině

Hovězí maso je díky slanině krásně voňavé a šťavnaté.

31.01.2023 sun
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

1584 kJ / 378 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na potírání prošlehejte v misce.
  2. Předehřejte troubu na 200°C a vymažte menší pekáček olejem .
  3. Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na sekanou nejlépe rukama. Strouhanku dejte podle potřeby ,perlivou vodu přidejte nakonec .
  4. Z připravené směsi vytvarujte šišku, kterou obalte plátky slaniny.
  5. Maso položte do pekáčku , potřete připraveným ochuceným olejem a přikryté pečte v předehřáté troubě 40 minut .
  6. Pak maso dokryjte a pečte ještě 20 minut. Pokud je potřeba, podlijte sekanou malým množstvím vody. Během pečení sekanou potírejte vypečenou šťávou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    418,41 g
  • Sacharidy:

    80,43 g
    • Cukry:

      40,71 g
  • Tuky:

    458,42 g
  • Vláknina:

    4,87 g

Aktivita pro spálení:

667 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

199

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sekaná z hovězího masa v anglické slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba