Prostreno.cz

Dušená hovězí plec

Dušené hovězí maso s bylinkami a zeleninou .

20.02.2023 Mikeš
3h a 0min

30min příprava

2h a 30min vaření

744 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso vcelku osolte a v kastrolu na oleji maso opečte ze všech stran.
  2. K masu přidejte zeleninu, koření , bylinky , víno a vývar. Přikryté duste doměkka .
  3. Měkké maso vyndejte , omáčku propasírujte a vařte , až se z poloviny zredukuje.
  4. Do omáčky vložte studené máslo a míchejte , až se máslo rozpustí, už nevařte .
  5. Maso nakrájejte na kousky a podávejte s omáčkou a knedlíkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    260,47 g
  • Sacharidy:

    602,78 g
    • Cukry:

      45,94 g
  • Tuky:

    275,08 g
  • Vláknina:

    266,94 g

Aktivita pro spálení:

1392 kcal
174

minut jízdy na kole

132

minut běhu

415

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

rozmarýn mletý

331 kcal / 100g
B4 g
S64 g
T15 g

jalovec

262 kcal / 100g
B4 g
S40 g
T10 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená hovězí plec

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba