Prostreno.cz

Vepřové maso na zelenině

Lahodná vepřová pečeně, která je snadná na přípravu a díky zelenině a bylinkám chutná skvěle .

22.02.2023 lanvin
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

961 kJ / 229 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C .
  2. Pomerančovou kůru, citronovou kůru, petržel , česnek, olej, chilli vločky a sůl dejte do kuchyňského robotu a pulzováním vytvořte pastu.
  3. Maso uprostřed nařízněte tak , aby se „otevřelo „ jako kniha a maso potřete polovinou pasty. Maso „zavřete“ a ovažte potravinářským provázkem.
  4. Maso potřete zbylou pastou .
  5. Všechnu zeleninu omyjte, oloupejte , nakrájejte na přibližně stejnou velikost a nasypte na dno pekáčku , zeleninu pokapejte olejem, dochuťte solí , pepřem a promíchejte .
  6. Maso položte na zeleninu ,pekáček přikryjte , dejte do trouby a pečte , až bude maso měkké .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,72 g
  • Sacharidy:

    90,34 g
    • Cukry:

      17,11 g
  • Tuky:

    182,72 g
  • Vláknina:

    17,50 g

Aktivita pro spálení:

399 kcal
49

minut jízdy na kole

38

minut běhu

119

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba