Prostreno.cz

Rybí filé s řapíkatým celerem

Jednoduchý recept na přípravu rybího filé v troubě.

05.03.2023 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

603 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 175 ° C .
  2. Plech vymažte olejem .
  3. Rybí filety osolte , opepřete a položte je na plech .
  4. Plech s rybím filé dejte na 15 -20 minut do předehřáté trouby. Záleží na velikosti filé .
  5. Nakrájený celer nasypte do misky , přidejte olivový olej ,citronovou šťávu , med , 1 špetku soli , lístky petrželky a vše důkladně promíchejte.
  6. Ryby vyndejte z trouby , posypte je připraveným celerem a dejte zpět na 10 minut do trouby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,06 g
  • Sacharidy:

    25,50 g
    • Cukry:

      7,15 g
  • Tuky:

    47,00 g
  • Vláknina:

    8,50 g

Aktivita pro spálení:

131 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s řapíkatým celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba