Prostreno.cz

Vepřové maso dušené s rozmarýnem

Kostky vepřového masa dušené s rozmarýnem , bílým vínem a rajčatovým protlakem.

06.03.2023 sun
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

762 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve vodě rozmíchejte sypký vývar a rajčatový protlak .
  2. Maso nakrájejte na větší kostky.
  3. Mouku smíchejte se skořicí a ve směsí obalte kostky masa .
  4. Maso opečte spolu s cibulí v kastrolu s rozehřátým olejem.
  5. K masu přidejte vodu s rajčatovým protlakem a vývarem , rozmarýn a víno. Maso přikryjte a duste doměkka.
  6. Podle potřeby dochuťte solí a chilli vločkami , pokud chcete hustou omáčku , můžete ji zahustit hladkou moukou.
  7. Měkké maso posypte mandlemi .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    203,30 g
  • Sacharidy:

    125,62 g
    • Cukry:

      7,88 g
  • Tuky:

    161,28 g
  • Vláknina:

    12,17 g

Aktivita pro spálení:

740 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

220

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené s rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba