Prostreno.cz

Candát s červenou cibulí

Čerstvé ryby bychom měli jíst mnohem častěji . V této úpravě si na nich zaručeně pochutnáte.

08.03.2023 sun
55min

20min příprava

35min vaření

327 kJ / 78 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 ° C.
  2. Pekáček , nebo zapékací misku vymažte olejem.
  3. Do misky nasypte ¾ nakrájené cibule a rozprostřete ji po celé ploše dna pekáčku , nebo misky.
  4. Porce ryby osušte papírovou utěrkou a poté z obou stran ochuťte solí a pepřem .
  5. Filety položte na cibuli a posypte je zbytkem cibule a citronovou kůrou .
  6. Vše pokapejte vínem a misku , nebo pekáček přikryjte , dejte do předehřáté trouby a pečte 25-35 minut. Podle velikosti porcí ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    4,75 g
  • Sacharidy:

    48,12 g
    • Cukry:

      15,50 g
  • Tuky:

    15,62 g
  • Vláknina:

    12,50 g

Aktivita pro spálení:

117 kcal
14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s červenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba