Prostreno.cz

Vepřový řízek v bylinkové krustě

Vepřový řízek v krustě s bylinkami a strouhaným sýrem .

13.03.2023 lentilka
1h a 5min

30min příprava

35min vaření

1101 kJ / 263 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájejte na plátky a maso lehce naklepejte.
  2. Maso osolte .
  3. Do jedné misky nasypte mouku, v druhé misce rozšlehejte vejce , ve třetí misce smíchejte nastrouhaný sýr , bylinky a strouhanku .
  4. Každý plátek masa obalte v mouce, poté v rozšlehaných vejcích a nakonec ve směsi bylinek , strouhanky a sýra. Směs dobře přitlačte k masu .
  5. Obalené maso dejte na 30 minut do chladničky .
  6. Na pánvi rozehřejte olej a postupně řízky opečte . Podávejte s kouskem citronu .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    121,28 g
  • Sacharidy:

    231,67 g
    • Cukry:

      19,40 g
  • Tuky:

    215,80 g
  • Vláknina:

    29,42 g

Aktivita pro spálení:

820 kcal
102

minut jízdy na kole

78

minut běhu

244

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový řízek v bylinkové krustě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba