Prostreno.cz

Dušené hovězí hrudi

Hovězí hrudi dušené s mrkví , žampiony a tymiánem.

11.04.2023 sun
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

575 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na menší plátky.
  2. Maso osolte , opepřete a v hrnci s rozehřátým olejem maso opečte ze všech stran.
  3. Maso podlijte vývarem , přikryjte a duste 90 minut .
  4. K masu přidejte nakrájenou cibuli , česnek , mrkev , žampiony , snítky tymiánu a přikryté duste doměkka. Pokud je třeba , přidejte vývar.
  5. Měkké maso zahustěte hladkou moukou , nebo kukuřičným škrobem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    229,63 g
  • Sacharidy:

    90,72 g
    • Cukry:

      15,43 g
  • Tuky:

    83,51 g
  • Vláknina:

    11,07 g

Aktivita pro spálení:

543 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Čerstvý tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí hrudi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba