Prostreno.cz

Vepřová panenka s hrachovými lusky

Toto jídlo je plné chuti . Šťavnaté kousky vepřové panenky s hrachovými lusky .

12.04.2023 lanvin
50min

35min příprava

15min vaření

850 kJ / 203 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na širší proužky .
  2. V malé misce smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a chilli vločky .
  3. Do misky dejte 4 lžíce marinády , přidejte maso , promíchejte a dejte na hodinu do chladničky. Zbytek marinády dejte stranou .
  4. Smíchejte kukuřičný škrob, pomerančovou šťávu , sůl , ocet a rezervovanou marinádu;
  5. Maso vyndejte z marinády .
  6. Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte 4 lžíce řepkového oleje a maso opékejte za stálého míchání 4–5 minut, nebo až bude maso měkké.
  7. Vepřové maso vyjměte z pánve a uchovejte v teple.
  8. Na stejnou pánev přidejte máslo , hrášek a za stálého míchání restujte 3 minuty , hrášek by měl zůstat křupavý .
  9. Vmíchejte směs kukuřičného škrobu ,přiveďte k varu a míchejte 1-2 minuty .
  10. K hrášku přidejte maso a směs promíchejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    132,26 g
  • Sacharidy:

    24,04 g
    • Cukry:

      8,30 g
  • Tuky:

    90,33 g
  • Vláknina:

    0,02 g

Aktivita pro spálení:

399 kcal
49

minut jízdy na kole

38

minut běhu

119

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s hrachovými lusky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba