Prostreno.cz

Vepřová játra s restovanou cibulí

Játra, hlavně hovězí a vepřová, jsou v naších kuchyních nejznámější v několika tradičních úpravách, zejména dušená, vyzkoušejte recept na játra s restovanou červenou cibulí.

18.04.2023 sun
50min

20min příprava

30min vaření

646 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi na másle orestujte na plátky nakrájenou cibuli .
  2. Očištěná játra nakrájejte na plátky , podle chuti je opepřete a obalte je v hladké mouce.
  3. Játra restujte na sádle , z každé strany 3-4 minuty. Játra by měla uvnitř zůstat lehce narůžovělá.
  4. Hotová játra osolte a podávejte je s restovanou cibulí a rukolou .

TIP:

Před podáváním můžete dát rukolu do misky a dochutit balsamico

redukcí, případně oblíbeným dresinkem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    159,50 g
  • Sacharidy:

    154,48 g
    • Cukry:

      16,86 g
  • Tuky:

    90,19 g
  • Vláknina:

    10,75 g

Aktivita pro spálení:

545 kcal
68

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra s restovanou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba