Prostreno.cz

Králík na pivu

Králičí maso má tu výhodu, že ho lze připravit skutečně na mnoho způsobů. Nemusíte se držet pouze osvědčených kombinací s česnekem, cibulí, zeleninou, smetanou nebo vínem.

04.05.2023 sun
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

915 kJ / 218 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve vodě rozmíchejte sypký vývar .
  2. Porce králíka osolte , opepřete , obalte v mouce a opečte ho ze všech stran na rozehřátém másle s olejem.
  3. Během opékání přidejte k masu nakrájenou cibuli .
  4. K masu přidejte tymián , bobkový list a vývar rozmíchaný ve vodě.
  5. Nakonec přidejte pivo a přikryté duste 45 minut.
  6. Maso odkryjte a k masu přidejte rozdrobený chléb a duste odkryté doměkka.
  7. Před podáváním ozdobte maso petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    97,36 g
  • Sacharidy:

    436,60 g
    • Cukry:

      6,93 g
  • Tuky:

    83,12 g
  • Vláknina:

    92,20 g

Aktivita pro spálení:

444 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

132

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba