Prostreno.cz

Vepřová roláda plněná bylinkami

Příprava masa na roládu není tak těžká , jak by se zdálo. Roládu nejlépe připravíte z užšího a delšího kousku masa.

10.05.2023 lanvin
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

920 kJ / 219 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku nechte rozpustit máslo,přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek. Míchejte,až cibule zesklovatí.
  2. Přisypte strouhanku, petržel, přidejte 200 ml vývaru , bylinky,podle chuti osolte a opepřete .
  3. Míchejte dokud se ingredience nespojí a tekutina se nevstřebá.
  4. Maso uprostřed nařízněte –ne úplně a „rozevřete“ (jako knihu) ,maso naklepejte a připravte plát. Maso osolte.
  5. Maso naplňte připravenou směsí , z masa vytvarujte roládu a ovažte ji potravinářským provázkem.
  6. Maso položte do pekáčku ,podlijte ho 250 ml vývaru , maso posypte hrubě mletým pepřem a dejte do trouby předehřáté na 190° C. Pečte doměkka.Pokud je potřeba , přidejte během pečení další vývar.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    465,16 g
  • Sacharidy:

    333,37 g
    • Cukry:

      26,54 g
  • Tuky:

    280,48 g
  • Vláknina:

    22,50 g

Aktivita pro spálení:

775 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

231

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Krémová polévka ze sladkých brambor

30min
(1 hlasů)

Pečené kuřecí paličky

1h a 10min
(1 hlasů)

Krémové dýňové rizoto s šalvějí

40min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová roláda plněná bylinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba