Prostreno.cz

Pražma s červenou cibulí

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Středomořská kuchyně je úžasná – geniální ve své jednoduchosti a použitých surovinách. Tentokrát je to italská inspirace s pražmou.

16.05.2023 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1852 kJ / 442 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte ji na tenké plátky.
  2. Rybí filety osolte ,opepřete a uložte je do menší zapékací misky .
  3. Na filety položte plátky másla a dejte je na 20 minut do trouby předehřáté na 180°C.
  4. V rendlíku na 2 lžících másla a lžíci oleje nechte zesklovatět cibuli .
  5. Rybu podávejte s cibulí .

TIP:

K přípravě receptu můžete použít i jiné ryby.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,24 g
  • Sacharidy:

    35,56 g
    • Cukry:

      15,94 g
  • Tuky:

    363,69 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

838 kcal
104

minut jízdy na kole

79

minut běhu

250

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

losos filet

206 kcal / 100g
B22 g
S0,1 g
T13 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma s červenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba