Prostreno.cz

Halibut pečený v troubě

Vyzkoušejte recept na halibuta pečeného s máslem a česnekem . Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin a řadí se mezi nejvýživnější ryby.

19.06.2023 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

929 kJ / 222 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C .
  2. Zapékací misku vymažte olejem.
  3. Halibuta potřete z obou stran olejem .
  4. V malé misce smíchejte sypký vývar , česnekový prášek a pepř .
  5. Směsí posypte rybu a koření lehce vetřete do ryby.
  6. Rybu položte do vymazané misky , přidejte plátky citronu , na rybu položte plátky másla a misku dejte do předehřáté trouby. Pečte 25 -35 minut , podle velikosti a síly filé .
  7. Hotovou rybu podle chuti osolte.

TIP:

Místo česnekového prášku použijte 2 -3 stroužky prolisovaného česneku .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,76 g
  • Sacharidy:

    41,81 g
    • Cukry:

      9,32 g
  • Tuky:

    129,37 g
  • Vláknina:

    9,35 g

Aktivita pro spálení:

315 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut pečený v troubě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba